Musik og energibranchen er min passion


Jeg er 46 år, gift og far til 2 børn. Jeg er vokset op i Skalborg, men har de sidste mange år boet i Nørresundby. Jeg interesserer mig meget for mit lokalområde, og har blandt andet siddet i skolebestyrelsen på Nørre Uttrup Skole og i forældrebestyrelsen i Børnehaven Solsiden.


Arbejdsmæssigt er jeg så heldig, at jeg laver noget, hvor arbejde og fritidsinteresser flyder sammen. En af mine store passioner er musik, og jeg arbejder til dagligt på Aalborg Kulturskole. På Kulturskolen er jeg med i en række administrative udvalg såsom faggruppe, MED udvalg og PU-udvalg. Jeg sidder ligeledes i bestyrelsen som medarbejderrepræsentant.


I 2019 blev jeg valgt ind i bestyrelsen i energiselskabet Eniig (nuværende Norlys).

Det har været en fantastisk rejse at være med til en så stor fusion i energibranchen, og jeg stolt over det, som Norlys har opnået på så kort tid. Det være sig de gode økonomiske resultater som medarbejdertilfredsheden og kendskabsgraden, der er øget på rekordtid. 


Der er naturligvis en del, der kan og skal blive endnu bedre, Nogle af de ting, jeg prioriterer rigtig højt, er kundetilfredsheden, risk managment i forhold til blandt andet trading på energimarkederne, tydelige ejerfordele  samt inddragelse og uddannelse af repræsentantskabet. 

 

Jeg har ca. 50-60 møder om året i Norlys regi, og er med i en divisionsbestyrelse (Norlys Energi), en vækstpuljebestyrelse (Nord) samt diverse udvalg.


Jeg har med andre ord valgt at engagere mig fuldt ud i bestyrelsesarbejdet og derigennem fået et godt kendskab til alle forretningsområderne i Norlys og organisationen som helhed.

Jeg er derfor endnu bedre rustet til bestyrelsesarbejdet og vil med glæde varetage andelshavernes interesser i den kommende bestyrelsesperiode frem mod 2027.😀 Efteruddannelse2022 Bestyrelsesuddannelse Århus Universitet2017 MED-uddannelsen Aalborg Kommune2012 Kursus: investering og virksomhedsanalyse2010 Music Mind Games hos Michiko Yurko

2006 - 2008

Overbygning, Aalborg Universitet

Culture and Media Studies.

2001 - 2006

Bachelor, Århus Universitet

Japansk.


1996 - 1998

Berklee College of Music, Boston USA.

Performance Major i musik